OOGST

Eten en koken met de seizoenen


Titel: Oogst
Auteur en fotograaf: Marleen van Es
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Jaar: 2017


Oogst staat vol met verrassende groentegerechten voor elk seizoen. Recepten om buiten te eten of buiten klaar te maken. Bak scones voor een picknick, pof tuinboontjes op de barbecue of serveer artisjokbloemen tijdens een diner en tête-a-tête. Ook binnenshuis kun je met dit prachtige kookboek prima uit de voeten.

Geniet van de mooie buitenfoto’s terwijl een meringuetaart in de oven staat. Droom weg bij beelden van de eerste zonnestralen in de lente, een boeket van wilde bloemen en een kampvuurtje. Lente, zomer, herfst, winter: elk seizoen heeft zijn eigen charme. Droom, kook en geniet!

OOGST in de media


Prachtig gefotografeerd en voorzien van glasheldere receptuur.
Margriet

Bijzonder aan Oogst is dat Marleen van Es alles zelf doet. De moestuin, fotografie en haar inspirerende blog etenuitdevolkstuin.nl.
Delicious.

Een kookboek waarvan je niet weet of je het in de keuken moet gebruiken of op de salontafel moet leggen: prachtige foto’s van overheerlijke gerechten.
Flair

Oogst is een van de mooist vormgegeven kookboeken van het jaar.
Vrouw

Het zijn alle originele, duidelijk geschreven recepten met mooie foto’s; alles door de auteur zelf gemaakt. Alles even mooi, alles even vol passie. Een mooi kookboek voor moestuinders, hobbykoks en levensgenieters.
NBD Biblion